Van de aanzet tot de puntjes, glanzend beschermd en verzorgd: De verzorgingslijn Long Hair reageert precies op de speciale eisen van lang haar.


Lang, gezond glanzend haar is een natuurlijk sieraad. Veel vrouwen - en sommige mannen - zijn trots op elke centimeter van hun haar en zien het als een belangrijk onderdeel van hun aantrekkelijkheid. In feite is hele uiterlijk de belangrijkste accessoire om de eigen persoonlijkheid uit te drukken. Goed verzorgd, lang haar is het toppunt van jeugdige vitaliteit.

Om het van de wortels tot aan de punten mooi te houden is zorgvuldige aandacht en nauwkeurig afgestemde verzorging nodig. Een echte uitdaging, want het bovenste, nog jonge deel van het haar heeft totaal andere verzorgingseisen dan de lengtes en punten die jaren ouder zijn.

Want talloze wasbeurten, borstelen en kammen, vele uren hete föhnlucht en een enorme hoeveelheid externe stress en spanning zoals wind en weer, verwarmingslucht en blootstelling aan de zon, en de wrijving op de kleding, zijn van invloed op het oudste deel van het haar. De beschermende schubbenlaag slijt geleidelijk af, de fijne lamellen gaan open, het haar wordt ruw en de diepere lagen worden genadeloos blootgesteld aan alle negatieve invloeden.
Het resultaat: Het haar gaat snel klitten, glansverlies, broosheid en in het ergste geval haarbreuk en gespleten haarpunten.

Hier komen de premium, specifiek werkzame verzorgingsproducten van de Long Hair-lijn in beeld. Hun waardevolle bestanddelen, die zijn aangepast aan de natuurlijke haarstructuur, reageren individueel op de eisen van lang haar. Het haar krijgt weer terug wat het in de loop der jaren aan substantie heeft ingeboet. Zo blijft elk haartje over de hele lengte glanzend, gezond en natuurlijk mooi.
 

Briljante volheid, vloeiende kracht en fris met een druk op de knop.

lang hair producten

Protective Volumising Shampoo

De zachte micellaire shampoo reinigt het haar grondig, brengt de structuur in balans, beschermt tegen schadelijke milieu-invloeden en geeft het haar volume.


Protective Softening Shampoo

Deze zachte micellaire shampoo reinigt het haar grondig, brengt de structuur in balans, beschermt tegen schadelijke milieu-invloeden en maakt het haar soepel.


Refreshing Dry Shampoo

Het fijne rijstzetmeelpoeder in Refreshing Dry Shampoo absorbeert overtollig vet. De aanzet en lengtes worden op een natuurlijke manier opgefrist. Het haar ruikt lekker, ziet er losjes volumineus uit en is als fris gewassen.

 
 

Kapper / Schoonheid specialist

Kapsalon Belle et Beau

Bij Belle et Beau passen wij de make-up lijnen en de kapsels aan bij de seizoenen van het jaar. Als erkend kapper met een expertise in de producten en werkwijze van La Biostestique geniet u van de beste verzorging. Alles waar we u mee mogen verwennen is van het merk La Biostestique. Belle et Beau is een erkende salon waar alle producten van dit merk worden gebruikt. De producten zijn plantaardig en niet getest op dieren. 

Alle haarproducten die de kapper gebruikt tijdens de behandeling zijn van natuurlijke aard, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken voor eventuele gevoeligheden van de huid.

Modern Beauty: Deze zomer moet u zich helemaal vrij kunnen voelen. Alles draait om kleur, expressie en emotie. Uw gezicht als canvas en u als schilder van de avant–garde : u wilt niets meer achterhouden en uw gevoelens en innerlijk luid en trots tevoorschijn laten komen. Door krachtige, frisse kleurencombinaties, door moderne, exotische accenten. Het is ons doel om u aan te moedigen uzelf in kleuren uit te drukken. Met de nieuwe make–up collectie van La Biosthétique !