Beste klanten,

Wij zijn blij om jullie gezond en wel terug te zien!

Gelieve de volgende dingen in acht te nemen:
1. Respecteer het uur van de afspraak
2. Het dragen van een chirurgisch mondmasker is verplicht
3. Handen ontsmetten bij het binnen komen is verplicht
4. Registratie in het logboek is verplicht
5. Indien u zich niet goed voelt annuleer de afspraak en maak een nieuwe


Samen houden we het veilig!

Rita & Gino

 

De kracht van planten voor haar en huid

Plantkunde, de studie van de samenstelling en sterkte van planten, geïnspireerd door kruidengeneeskunde, deze voorouderlijke menselijke kennis die de cosmetische en medicinale benodigdheden van planten raakt. Uit deze kennis afkomstig van de natuur en van planten ontstond Botanique Pure Nature - een assortiment van 100% natuurlijke en gecertificeerde cosmetica, 100% veganistisch op basis van natuurlijke plantenextracten en waarvan de geur afkomstig is van natuurlijke essences. Botanique Pure Nature bestaat uit een reeks van 3 haar- en huidproducten met een kalmerende, balancerende of stimulerende werking.
 

Gentle
Zachte verzorging met verzachtende ginkgo-extracten en de rustgevende geur van lavendel. Ontspan dankzij de zachte werking, vergelijkbaar met een delicate ademhaling die het haar en de huid streelt.

gentle

Balancing
Een harmoniserende behandelingen die het haar, de huid en de geest weer in balans brengen dankzij extracten van aloë vera en jojoba olie.
balance

Intense

Dankzij de natuurlijke extracten van onderandere ginseng is dit een verstevigende, versterkende en stimulerende behandeling. Een verfrissend vleugje munt en citroen zorgen voor een stimulerend effect op haar en huid.
intense

Kapper / Schoonheid specialist

Kapsalon Belle et Beau

Bij Belle et Beau passen wij de make-up lijnen en de kapsels aan bij de seizoenen van het jaar. Als erkend kapper met een expertise in de producten en werkwijze van La Biostestique geniet u van de beste verzorging. Alles waar we u mee mogen verwennen is van het merk La Biostestique. Belle et Beau is een erkende salon waar alle producten van dit merk worden gebruikt. De producten zijn plantaardig en niet getest op dieren. 

Alle haarproducten die de kapper gebruikt tijdens de behandeling zijn van natuurlijke aard, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken voor eventuele gevoeligheden van de huid.

Modern Beauty: Deze zomer moet u zich helemaal vrij kunnen voelen. Alles draait om kleur, expressie en emotie. Uw gezicht als canvas en u als schilder van de avant–garde : u wilt niets meer achterhouden en uw gevoelens en innerlijk luid en trots tevoorschijn laten komen. Door krachtige, frisse kleurencombinaties, door moderne, exotische accenten. Het is ons doel om u aan te moedigen uzelf in kleuren uit te drukken. Met de nieuwe make–up collectie van La Biosthétique !