top of page

Wellness concept en beauty diensten met de exclusieve La Biosthétique producten

Hair & beauty

Mooi en gezond haar is tijdloos: Belle et Beau is een kapsalon in Gent voor alle leeftijden, dames, heren en kinderen. Het Belle et Beau team zorgt voor je stralende, nieuwe kapsel, samen met uitstekende haar- en hoofdhuidverzorging en staat in voor hoogwaardige schoonheidsbehandelingen. Voel je goed vanbinnen en vanbuiten na een bezoekje aan Belle et Beau!

Beauty behandelingen en manicure
Haarkleuring

Kleuren, knippen, brushing en mèchen

Mooi lang, gezond en glanzend haar? Een prachtig opsteekkapsel? Een levendige haarkleur? Of gewoon de perfecte snit? Onze kapsters hebben een passie en kennis voor haarkleuringen en mèchen, knippen en brushing. Wij hebben aandacht voor je haar én je hoofdhuid.

Kapper brushing
Hoofdhuidolie

Hoofdhuidproblemen?

Mooi haar begint met een gezonde hoofdhuid. Draag zorg voor je hoofdhuid met Belle et Beau. Op basis van een hoofdhuiddiagnose passen we de juiste hoofdhuidbehandeling toe. Denk maar aan een detox van de hoofdhuid, een peeling schilferbehandeling of Génésicap met hoofdhuidolie.

Shampoo Curl

La Biosthétique

Jouw haar en hoofdhuid verdienen het allerbeste. Daarom werken we met kwaliteitsproducten van La Biosthétique. We nemen de tijd om naar je wensen te luisteren en adviseren je over de juiste behandelingen en producten die bij je passen. Want elk haartype en iedere klant is uniek.

Shampoo Dermosthetique Cheveux anti pelliculaire
Gewaxte benen

Breed aanbod total beauty concept

Naast een kapsalon is Belle et Beau ook je adres met verschillende ruimtes voor beautybehandelingen, zoals make-up, het kleuren van wimpers en wenkbrauwen, manicure, pedicure, waxen en epilatie. Of geniet van de deugddoende warmte van onze zonnebank.

Make-up en manicure

Je haar of hoofdhuid laten verwennen? Make-up, manicure of epilatie? Maak een afspraak bij Belle et Beau in Gent!

Een afspraak maken gaat alleen telefonisch.

bottom of page